fbpx

Reserveren

Reserveer nu een workshop of les naar keuze

Kies je les of workshop, je datum en reserveer je plek

Er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar per les of workshop.  In de kalender kan je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

Heb je al een account en wil je je reserveringen bekijken en beheren, dan kan je hier inloggen.

Kom je er niet uit of wil je telefonisch reserveren? Bel me dan op 06-50428820. Een Whatsapp sturen mag natuurlijk ook. Tot snel! Fiona

Download de In de Hoge Hoed app

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Je ontvangt maandelijks mijn nieuwsbrief in je mailbox en als welkomstkadootje €5,- korting op je reservering van een schilderles of workshop

Jan
Jan

Geweldig leuke workshop gehad. Goed uitgelegd en heel goed begeleid. Echt een aanrader!

Carla
Carla

Woensdag een super leuke workshop schilderen gehad van Fiona. Het was mijn eerste ervaring met schilderen en ondanks dat toch thuis gekomen met een leuk schilderij.

Nathalie
Nathalie

Superleuke workshop schilderen. Goede uitleg over kleurgebruik en technieken, zeker als je geen ervaring hebt. Door deel te nemen kan iedereen schilderen, zelfs ik!!

Sylvia
Sylvia

In een ongedwongen sfeer heerlijk leren schilderen. Zelfs voor iemand die dit nog nooit gedaan had...kwam er boven verwachting een mooi schilderij uit.

Reviews

Wat zeggen de deelnemers

De workshops en cursussen bij atelier In de Hoge Hoed worden zeer goed beoordeeld. De vakkundige en rustige begeleiding, prettige, ontspannen sfeer leuke creatieve opdrachten scoren hoog.

WAAROM MEEDOEN AAN EEN SCHILDERWORKSHOP BIJ ATELIER IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Schilderen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar het biedt ook tal van gezondheidsvoordelen die in deze hectische tijd van 2023 meer dan welkom zijn. In een wereld waarin prikkels nooit lijken te stoppen, is het essentieel om momenten van ontspanning te omarmen. 

Denk eens aan de constante druk van werkverplichtingen, het jongleren met gezinsleven en familiezaken, en de voortdurende eisen van allerlei technologische apparaten die aandacht vragen. 

Je WhatsApp-berichten stromen regelmatig binnen, je e-mail inbox raakt nooit leeg en telefoontjes lijken nooit te stoppen.

In deze turbulente tijden is er vaak weinig ruimte voor echte ontspanning, rust en introspectie. Daar komt schilderen om de hoek kijken. Het is niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een vorm van ontspanning die je stressniveau daadwerkelijk verlaagt. 

Het geeft je geest de broodnodige adempauze, versterkt je creatieve denkvermogen en brengt een nieuwe golf van energie naar boven waarvan je misschien niet eens wist dat je die bezat. Het is als een vorm van creatieve zelftherapie.

Schilderen is niet alleen maar het aanbrengen van verf op doek; het is een manier om je gedachten te ordenen en je gevoelens te verwerken. 

Als we het moeten vergelijken, dan kun je schilderen beschouwen als de yoga voor je geest. Net zoals yoga wordt aangeraden voor degenen die veel stress ervaren in hun drukke moderne levens, biedt schilderen een vergelijkbare ontsnapping aan de dagelijkse zorgen.

Dus waarom zou je nog langer wachten? Reserveer snel een plekje voor een schilderles of workshop in de Hoge Hoed en geef jezelf het welverdiende moment van ontspanning waar je naar snakt. 

Laat je creativiteit de vrije loop in een prachtige ervaring die je kunt delen met je dierbaren, vrienden, collega’s of teamgenoten. Het is niet alleen een manier om kunst te creëren, maar ook om innerlijke rust en balans te vinden in deze turbulente tijden.

Niet jouw workshop?

Klik op de kwast om de andere workshops te bekijken.

Over mij

Wil je meer over mij en In de Hoge Hoed weten?

Contact

Klik op de telefoon om contact met ons op te nemen.

reserveren