CREATIEVE
SCHILDERWorkshops

Welkom bij Atelier In de Hoge Hoed

Ontdek je talent. Doe ook mee!

Ontdek je creativiteit bij mijn inspirerende en ontspannende workshops

Kom heerlijk schilderen met wisselende en uitdagende opdrachten in een fijne, lichte ruimte. Je creëert rust in je hoofd en ontdekt in je eigen tempo je talent. Je krijgt mijn support en tips en trics en je gaat altijd met een tof schilderij naar huis. 

Kies zelf voor de ochtend, middag of avond of volg een inspirerende cursus in mijn nieuwe atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan. 1-op-1 coaching is ook mogelijk. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden 

Kies hieronder jouw workshop en klik voor meer informatie, data, het programma en om te reserveren. Op donderdagochtend kan je ook vrij schilderen. Je maakt dan gebruik van de ruimte en materialen en gaat lekker zelf aan de slag.

In de voorjaarsvakantie kan je samen met je kind(eren) komen schilderen tijdens de speciale Ouder/kind workshops

Bekijk hieronder de verschillende workshops. Zit het juiste aanbod er voor jou toch niet bij? Neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken of ik een passend aanbod kan maken.

Paint Fun workshop

Een leuke middag waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken.

Paint Night workshop

Een creatief avondje uit. Je maakt een mooi schilderij. Ontspanning ten top!      

Relax Paint workshop

Toe aan creatieve ontspanning? Met klassieke muziek erbij maak jij een prachtig schilderij in de ochtend

Waarom een creatieVE SCHILDERWORKSHOP bij ATELIER In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor een workshop of cursus bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!