CREATIEVE SCHILDERWORKSHOPS

Welkom bij Atelier In de Hoge Hoed

In de Hoge Hoed

Ontdek je talent. Doe ook mee!

Ontdek je creativiteit bij mijn inspirerende en ontspannende workshops en lessen

Zoek je ontspanning en rust in je hoofd? Met schilderen kan je dit bereiken. Ontdek je creativiteit bij mijn inspirerende en ontspannende workshops en lessen. Je kan bij mij komen schilderen met wisselende en uitdagende opdrachten in mijn fijne, lichte atelier in Koog aan de Zaan.

De workshops en lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en hebben ontspanning en plezier als doel. Dit zorgt ervoor dat de schilderworkshops ook zeer geschikt zijn als bedrijfsuitje, teamuitje of vriendinnenuitje! Ik geef ook workshops op locatie.

Ik coach je bij het maken van een mooi schilderij op een ontspannen manier. Je creëert rust in je hoofd en ontdekt in je eigen tempo je talent. Je krijgt mijn support en tips en trics en je gaat altijd met een tof schilderij naar huis. 

Bekijk hieronder de verschillende workshops. De lessen worden op meerdere momenten in de week aangeboden en iedere week is er een nieuw thema. Met een strippenkaart kies je welk moment jou het beste uitkomt. Zit het juiste aanbod er voor jou toch niet bij? Neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken of ik een passend aanbod kan maken.

Super gezellig uitje gehad met ons bedrijf! Erg goed gedaan Fiona!

Sarah de Vries – Emmen

4.7 / 5
4.7/5

Slechts € 24,95

Duur: 2,5 uur

Proefles schilderen met acrylverf

Ervaar de ontspannen sfeer in mijn fijne, lichte atelier          

4.9 / 5
4.9/5

Prijs vanaf € 40

Duur: 2,5 uur

Les schilderen met acrylverf

Doe mee met inspirerende lessen. Ieder week een nieuw thema. Relaxte begeleiding

4.7 / 5
4.7/5

Prijs vanaf € 269,50

Duur: 7 lessen van 2,5 uur

Strippenkaart

Ontspannen schilderen met korting. Kies voor een 7, 10 of 15 strippenkaart

4.7 / 5
4.7/5

Prijs vanaf € 40

Duur: 2,5 uur

Mixed media workshop (paint fun)

Een leuke middag waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken.             

4.9 / 5
4.9/5

Prijs vanaf € 45

Duur: 3 uur

Avondje creatief workshop (paint night)

Een creatief avondje uit. Je maakt een mooi schilderij. Ontspanning ten top! 

4.7 / 5
4.7/5

Prijs vanaf € 35

Duur: 2 uur

Ontspannen schilderen workshop (relax paint)

Toe aan creatieve ontspanning? Met relaxte muziek erbij maak jij 's ochtends een prachtig schilderij.

5 / 5
5/5

Prijs vanaf € 52,50

Duur: 2,5 uur

Schilderen op het strand

Heerlijk schilderen aan het strand. Op het terras van beachbar Zus & Zo aan Zee in Wijk aan Zee geniet je van een heerlijk arrangement en maak je een mooi schilderij.

4.8 / 5
4.8/5

Prijs vanaf € 67,50

Duur: 2 x 2 uur

Keramiek workshop

Zin om met je handen in de klei te zitten en een eigen unieke vaas van aardewerk te maken? Kom dan een workshop keramiek volgen en boetseer onder deskundige begeleiding een vaas of pot in de vorm die jij leuk vindt.

4.9 / 5
4.9/5

Prijs vanaf € 42,50

Duur: 2 uur

Staphorster stipwerk workshop

In deze gezellige workshop maak je kennis met Staphorster Stipwerk en maak je een superleuke tas. Doe je mee?

In de Hoge Hoed

Ontspannen schilderen workshop (relax paint)

Wil je ook lekker ontspannen (leren) schilderen? Vind je het heerlijk om creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Reserveer een plekje voor jezelf, of voor je vriendinnen en vrienden, collega’s, zussen etc. Met rustgevende muziek op de achtergrond onderzoek en ervaar je de creativiteit in jezelf. Je bent in een ontspannen omgeving bezig met een schilderij en kan even lekker tot jezelf komen. De mooiste creaties komen uit jezelf en kunnen van ver komen. Dit ervaar je tijdens deze workshop in mijn fijne, lichte atelier. Ik begeleid je hierbij.

  

Tijdens deze twee uur durende workshop verzorg ik een kopje koffie of thee met iets lekkers. Daarnaast is al het materiaal, zoals verf, papier, canvasdoek en kwasten en penselen inbegrepen.

Het schilderij neem je uiteraard mee naar huis, zodat je te allen tijde jouw creatie kan bewonderen.

De workshop wordt gegeven in mijn atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan.

Reserveer nu jouw Ontspannen Schilderen workshop. 

In de Hoge Hoed

Mixed media workshop (paint fun)

Heb je zin om een leuke activiteit te doen, alleen of met je vriendinnen, teamgenoten of collega’s? Kies dan voor de Paint Fun workshop! 

Tijdens de Paint Fun workshop, die in atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan wordt gegeven, beleef je 

een leuke, creatieve middag. De workshop duurt maar liefst 2,5 uur en wordt volledig verzorgd, inclusief materiaal en een drankje.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek tijdens een ontspannende en volledig verzorgde workshop misschien wel verborgen talenten!

Je gaat aan de slag op een schilderdoek, papier of een ander voorwerp. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf en mixed media.

Tijdens de workshop verzorg ik een drankje, zoals koffie en thee, frisdrank, een biertje of een wijntje en al het materiaal is inbegrepen.

In de Hoge Hoed

Avondje Creatief workshop (paint night

Kom jij in de avond het meeste tot leven? Heb jij het idee dat je in de avond op je best bent? Ben jij in de avond het meest creatief? Oftewel: ben jij een echt avondmens? 

Kom dan een avondje gezellig schilderen met acrylverf. Tijdens deze avond kan je je hoofd leeg maken en je uitleven op het doek. 

Je start met een warming up en je krijgt tips en tricks. Vervolgens krijg je een schilderopdracht, waarbij je aan de slag gaat met je eigen creatie. Niets is goed of fout, het gaat allemaal om jouw gevoel en jouw creativiteit.

Na afloop praat je na met de groep. Alle materialen en een drankje zijn inclusief.

De Avondje creatief workshop is geschikt voor beginners en gevorderden en wordt gegeven in atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan.

Kies hieronder een datum en reserveer nu deze superleuke workshop van 3 uur!

Waarom een creatieVE SCHILDERWORKSHOP bij ATELIER In de Hoge Hoed?

Reserveren

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor een workshop of cursus bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.3

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!