fbpx

Workshops bij In de Hoge Hoed

Bij In de Hoge Hoed bieden we verschillende leuke schilderworkshops aan en ook keramiek. Door te schilderen en creatief bezig te zijn creëer je ontspanning en rust in je hoofd en lijf. Al onze workshops en lessen zijn geheel verzorgd, dus het materiaal en een drankje staan altijd voor je klaar. Vanaf juli 2024 bieden we ook de workshops van de Saense School voor Beeldende Kunst aan.

Bekijk hier ons aanbod aan toffe creatieve workshops:

portret schilderen

Workshop Portret Schilderen

Schilder in 3,5 uur een levensecht portret van je geliefde, idool, kind of huisdier met de revolutionaire Vullow techniek. Iedereen kan dit, ook als je nog nooit geschilderd hebt.
schilderlessen

Ontspannen schilderen workshop

Toe aan creatieve ontspanning op de zondagochtend? Met relaxte muziek en een heerlijk kopje koffie of theee erbij maak jij een prachtig schilderij.
mixed media workshop

Mixed media workshop

Beleef een creatieve middag of avond waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken. Je maakt een supertof kunstwerk voor aan je muur.
paint party

Workshop feestje

Gezellige schilderworkshop met vriendinnen en vrienden? Vier je verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower met een creatieve middag of avond.
ouder-kind schilderen

Ouder-kind schilderen workshop

In de schoolvakanties en regelmatig op zondagmiddag kan je lekker creatief aan de slag, samen met je (klein-)kind. Laat je creativiteit de vrije loop.
keramiek cursus

Keramiek workshop

Zin om met je handen in de klei te zitten en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Doe dan mee en boetseer een vaas, pot of figuur in de vorm die jij leuk vindt.
strand

Schilderen op het strand

Op het terras van beachbar Zus & Zo aan Zee gaan we aan de slag met acrylverf en maak je een mooi schilderij op een canvasdoek met het uitzicht en de frisse zeelucht als inspiratie.
intuitief

Intuïtief schilderen workshop

In deze ontspannende workshop maak je kennis met intuïtief schilderen. We gaan mindfull, intuïtief en creatief op pad met diverse materialen en acrylverf.
tekenen

Portret tekenen workshop

Maak kennis met portret tekenen en tekenen met je rechter hersenhelft. In deze workshop ligt het accent op technisch tekenen en het gebruik van licht en donker en compositie.
bob ross

Bob Ross workshop

Doe mee met Bob Ross! Mariëtte Fleur (van t Kwassie) is gecertificeerd Bob Ross docent. Zij leert jou in één middag schilderen al deze legendarische schilder.
bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Doe een creatief bedrijfsuitje, schilder in een thema, maak samen een groot schilderij of een levensecht portret. Zowel in het atelier als op locatie mogelijk.
hoofd en hart teambuilding

Hart & Hoofd teambuilding workshop

Met deze workshop geef je het team op een interactieve een goede basis om een sterk en plezierig (zelfsturend) team te worden. Het team houdt zelf regie op de eigen ontwikkeling!