fbpx

Creatieve schilderworkshops voor bedrijfsuitjes

2,5 uur ontspanning en plezier. Schilder je eigen werk of werk aan een gezamenlijk project.

paint party

Leuk en ontspannen teamuitje

Helemaal naar jullie wensen

Portret schilderen

gezamenlijk schilderij

Gezamenlijk schilderij

thema schilderen

Jullie thema

Ontdek het plezier van creativiteit met onze ontspannen schilderworkshops! Of je nu een kunstenaar in de dop bent of gewoon op zoek bent naar een uniek bedrijfsuitje, wij hebben het perfecte programma voor jouw team.

Onze 2,5 uur durende workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden. De workshops bevorderen niet alleen de teambuilding, maar je leert ook nog een nieuwe vaardigheid.

Kies je eigen thema en werk onder leiding van jullie eigen schildercoach Fiona individueel of samen aan een groepsschilderij. Een mix van plezier, ontspanning en nieuwe vaardigheden, allemaal volledig verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes. Laat de kunst van teambuilding tot leven komen – boek nu voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Hoe anderen onze creatieve workshops ervaren

Ervaringen van andere bedrijven

Fiona heeft ons een superleuke en leerzame workshop gegeven waarin alle ruimte was om met verschillende technieken en materialen aan de slag te gaan.

Marjory

Een superleuke workshop schilderen gehad van Fiona. Het was mijn eerste ervaring met schilderen en ondanks dat toch thuisgekomen met een leuk schilderij.

Carla

Fiona heeft aandacht, rust en deskundig advies en tips. Heel ontspannend: je hoeft (nog) niets te kunnen, gewoon lekker aan de creative slag en kwasten maar! Aanrader!

Jan

De locatie

Atelier In de Hoge Hoed is gevestigd in de Bedrijvige Bij op de Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan.

 

Met voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van het station.

 

Ons atelier biedt plaats aan maximaal 12 personen.

 

We kunnen ook een andere locatie in de Zaanstreek inclusief borrel of diner organiseren. Hier hebben we plek voor maximaal 40 personen.

 
Atelier In de Hoge Hoed

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op om samen het idelae teamuitje samen te stellen. Of bel me direct op 06-50428820 of mail naar fiona@indehogehoed.nl

Neem vrijblijvend contact op om jouw ideale teamuitje te bespreken.