fbpx

Hallo, ik ben Fiona Hoogmoed

Schilderen is mijn passie en mijn rustgever. Als ik schilder ontspant m’n brein en kom ik even los van de drukte van alle dag. Ik ben begonnen met het geven van schilderworkshops omdat ik jou ook met deze vorm van ontspanning wil laten kennismaken. 

Je hoort mensen vaak zeggen: ‘ik ben niet creatief’. Daar geloof ik niet zo in. Elk mens heeft een creatieve kant, alhoewel die soms een beetje weggestopt zit. Ik vind het mooi om jou ook jouw creatieve talent te laten ontdekken. 

Mijn schilderworkshops zijn relaxed en net zo zeer gericht op het proces als op het eindresultaat. Genieten van tijd voor jezelf en ontspanning staat voorop. 

Zelf schilder ik al zo’n 12 jaar. In die 12 jaar heb ik ook de nodige schilderlessen gekregen, waaronder een aantal jaar schilderles van Babet Wentink en André Huisman. Ik vind het leuk om mijn opgedane kennis met jou te delen. 

In mijn jarenlange werkervaring bij mediabureaus heb ik regelmatig workshops en trainingen gegeven. Tijdens deze workshops en trainingen werd het mij dan ook snel duidelijk dat dat mijn passie is. Voor mij is het belangrijk om mensen te inspireren tot een ontspannen, leerzame dag of sessie. Door dit te combineren met mijn liefde voor schilderen, breng ik meerdere passies in één. Iets wat tot uiting komt in de workshops.

Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn. Je kan meedoen met de door mij voorgestelde opdrachten, maar als je zelf een idee hebt voor een schilderij mag je hier natuurlijk ook aan werken. Ik begeleid je en geef je tips.

Heb je een vraag voor mij? Of wil je misschien meer weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft de workshops en de workshops op maat? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken wat het beste past bij jou!

Creatieve groeten, Fiona

tel: 06-50428820

Whatsapp: 06-50428820

mail: fiona@indehogehoed.nl

schildercoach Fiona

Wat vinden mijn klanten?

“Super leuke workshop schilderen. Goede uitleg over kleurgebruik en technieken, zeker als je geen ervaring hebt. Door deel te nemen kan iedereen schilderen, zelfs ik!!
Fiona zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer waar iedereen terecht kan.”

“De Relax Paint workshop is een leuke laagdrempelige manier om creatief te schilderen. Mede doordat je je snel op je gemak voelt bij Fiona.””

“Leuk uitje of juist een avondje voor jezelf. Fiona heeft aandacht, rust en deskundig advies en tips. Heel ontspannend: je hoeft (nog) niets te kunnen, gewoon lekker aan de creatieve slag en kwasten maar! Aanrader!”

“In een ongedwongen ontspannen sfeer heerlijk leren schilderen. Zelfs voor iemand die dit nog nooit had gedaan.....kwam er boven verwachting toch een leuk kunstwerk uit.”

Een greep uit m'n eigen werk