fbpx

Mixed media workshop

Een heerlijk creatieve middag met gemengde technieken

Heb je zin om een creatieve activiteit te doen, alleen of met je vriendinnen, teamgenoten of collega’s? Kies dan voor de Mixed media workshop! 

Tijdens de Mixed media workshop, die in atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan wordt gegeven, beleef je een leuke, creatieve middag, waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken, zoals touwtjes, stiften, knoopjes, karton, papier-maché. De workshop duurt maar liefst 2,5 uur en wordt volledig verzorgd, inclusief materiaal en een drankje.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek tijdens een ontspannende en volledig verzorgde middag misschien wel verborgen talenten!

Je gaat aan de slag op een schilderdoek, papier of een ander voorwerp. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf en mixed media.

Tijdens de workshop verzorg ik een drankje, zoals koffie en thee, frisdrank, een biertje of een wijntje en al het materiaal is inbegrepen.

Reserveer hieronder je workshop voor slechts €39,95 of 1 strip van de In de Hoge Hoed strippenkaart.

Liever persoonlijk reserveren?

Bellen of Whatsapp06-50428820 Mail: fiona@indehogehoed.nl

mixed media workshop
Mixed media workshop
Mixed media

Reserveren is simpel:

1. Kies hieronder je maand,  dag en tijd en klik op Boek Nu

2. Geef aan voor hoeveel personen je wilt reserveren

3. Voeg eventueel nog een reservering toe of klik op bestelling afronden

4. Geef aan of je een bestaande of een nieuwe klant bent en log indien nodig in

5. Kies voor een losse workshop of voor een strippenkaart waarmee je deze workshop ook direct betaalt

6. Kies je betaalmethode (iDeal, credit card of contant) en rond je reservering af

 

Praktische informatie

Deze workshops geef ik in mijn nieuwe atelier In de Hoge Hoed aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.

De workshop duurt 2,5 uur en kost € 39,95,- p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Na de schilderworkshop praten we nog even na. Het drankje (water, fris, koffie, thee, wijn of bier) zijn ook bij dit bedrag inbegrepen. Oftewel: een middag waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Introductie
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht
  • Schilderen
  • Nabespreking
Jan
Jan

Geweldig leuke workshop gehad. Goed uitgelegd en heel goed begeleid. Echt een aanrader!

Carla
Carla

Woensdag een super leuke workshop schilderen gehad van Fiona. Het was mijn eerste ervaring met schilderen en ondanks dat toch thuis gekomen met een leuk schilderij.

Nathalie
Nathalie

Superleuke workshop schilderen. Goede uitleg over kleurgebruik en technieken, zeker als je geen ervaring hebt. Door deel te nemen kan iedereen schilderen, zelfs ik!!

Sylvia
Sylvia

In een ongedwongen sfeer heerlijk leren schilderen. Zelfs voor iemand die dit nog nooit gedaan had...kwam er boven verwachting een mooi schilderij uit.

Reviews

Wat zeggen de deelnemers

De workshops en lessen bij atelier In de Hoge Hoed worden zeer goed beoordeeld. De vakkundige en rustige begeleiding, prettige, ontspannen sfeer leuke creatieve opdrachten scoren hoog.

WAAROM MEEDOEN AAN de MIXED MEDIA SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Fun workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!