Keramiek workshop

Maak een mooi aardenwerken kunstwerk

Zin om met je handen in de klei te zitten en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Doe dan mee met de keramiek-workshops bij In de Hoge Hoed en boetseer onder deskundige begeleiding een vaas, pot of figuur in de vorm die jij leuk vindt. Er zijn wekelijkse lessen en ook thema-workshops.

Wekelijkse keramieklessen

Deze lessen worden worden vanaf 19 september wekelijks op dinsdagmiddag gegeven door kunstenares Femmy Veeloo. Zij begeleidt je bij het maken van een mooi kunstwerk met ondersteuning, tips en trics. Vervolgens bakt ze jouw werkstuk in een keramiekoven, zodat je hem de volgende keer kan glazuren of beschilderen met acrylverf.

Je hebt geen wekelijkse verplichting zoals bij een cursus. Je kiest zelf of je die week mee doet of niet. Eenmalige deelname is dus ook mogelijk. Er doen maximaal 8 personen mee per workshop. Al het materiaal, zoals klei en glazuur en het bakken in de speciale oven, en uiteraard ook een drankje, is in de prijs inbegrepen.

Iedere dinsdag van 14.00 – 16.00u

Locatie: atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, Koog aan de Zaan

Kosten: €39,95 per keer. Het is mogelijk om met de In de Hoge Hoed  strippenkaart te betalen, waarmee je goedkoper uit bent. 

Herfstspecial keramiekworkshop

In oktober hebben we  een Keramiek-workshop herfstspecial. In twee avonden maak je onder deskundige begeleiding van Femmy een mooi werkstuk in het thema Herfst, denk aan een paddenstoel of bijvoorbeeld een schaal in de vorm van een herfstblad. Op de eerste avond boetseer je, op de tweede avond glazuur je je werkstuk. Natuurlijk verzorgen we een lekker drankje en hapje. 

Data: 3 en 17 oktober 2023

Tijd: 19.30 – 21.30u

Locatie: atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, Koog aan de Zaan

Kosten: € 79,90 voor 2 x 2 uur

 

Creatieve schaaltjes met engobe 

Op dinsdag 7 november of donderdag 30 november maak je leuke schaaltjes die je dezelfde avond met engobe bewerkt. Engobe is kleislib die je kunt gebruiken om je werk te decoreren in verschillende kleuren. Het is daarom mogelijk om in één avond je werkstuk af te maken. Het wordt biskwie en daarna glazuur gebakken in de keramiekoven. Meer informatie over deze workshops volgt later, maar je kunt wel al een plekje reserveren.

Data: 7 november of 30 november 2023

Tijd: 19.30 – 21.30u

Kosten: € 49,90 

 

Reserveren is simpel:

1. Kies hieronder je maand,  dag en tijd en klik op Boek Nu

2. Geef aan voor hoeveel personen je wilt reserveren

3. Voeg eventueel nog een reservering toe of klik op bestelling afronden

4. Geef aan of je een bestaande of een nieuwe klant bent en log indien nodig in

5. Kies voor een losse les of workshop of voor een strippenkaart waarmee je deze workshop ook direct betaalt

6. Kies je betaalmethode (iDeal, credit card of contant) en rond je reservering af

Femmy Veeloo

Op de Instagram-pagina @art2create van Femmy zie je een  impressie van haar mooie werk.

Waarom een creatieVE KERAMIEK WORKSHOP bij In de Hoge Hoed?