fbpx

Keramiek cursus en workshop

Zin om met je handen in de klei te zitten en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Doe dan mee met de keramiekcursus bij In de Hoge Hoed en boetseer onder deskundige begeleiding jouw eigen werk.

De nieuwe cursus start in de week van 17 september. Je kan je hier al voor aanmelden

Op dinsdag 30 juli om 9.30u is een eenmalige workshop van 2 uur in Dorpshuis De Kwaker in Westzaan. Je boetseert een werk naar eigen kunnen, onder deskundige begeleiding en beschildert deze met engobe. Je werk wordt daarna gebakken en geglazuurd. Aanmelden kan hier.

keramiek

Cursus creatieve keramiek

Ben je op zoek naar een boeiende en inspirerende manier om je creativiteit tot uiting te brengen? Wil je graag leren werken met klei en deze omtoveren tot prachtige keramische kunstwerken? Dan is de cursus keramiek onder leiding van Femmy Veeloo precies wat je zoekt!

Wat kun je verwachten?

Onze cursus keramiek biedt een unieke kans om je artistieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met Femmy Veeloo als je bekwame gids, krijg je de gelegenheid om te leren boetseren, glazuren en je eigen werk te laten bakken in een keramiekoven. Dit is jouw kans om je eigen keramische meesterwerken te creëren en te ervaren hoe het is om met dit fascinerende medium te werken.

Over Docent Femmy Veeloo

Femmy Veeloo is een ervaren keramist en kunstenaar met een passie voor het overdragen van haar kennis en vaardigheden aan anderen. Met jarenlange ervaring in het vormgeven van klei en het creëren van prachtige keramische kunst, zal ze je begeleiden op een inspirerende reis vol creativiteit en expressie.

Cursusdetails

Duur: 6 lessen van elk 2 uur

Inclusief boetseren, glazuren en bakken in een keramiekoven

Alle materialen en gereedschappen worden verstrekt, zodat je direct aan de slag kunt gaan

Waar en Wanneer?

Onze cursus keramiek wordt gehouden in een inspirerende en goed uitgeruste atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan waar je in een ontspannen sfeer kunt werken aan je keramische projecten. De lessen worden op vaste tijden gegeven, zodat je je cursus gemakkelijk kunt inpassen in je drukke agenda.

Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00u, start 17 september 2024 – 6 plekken

Iedere woensdag van 19.30 – 21.30u, start 18 september 2024 – 6 plekken

€ 240,- of 6 strippen van de In de Hoge Hoed strippenkaart, inclusief alle materialen

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Reserveren

Doe je niet mee met deze cursus, maar wil je op de hoogte gehouden worden over volgende cursussen?

Doe je niet mee aan deze cursus, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van nieuwe cursussen en workshops? Vul dan hieronder je gegevens in.

Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Heb je voorkeur voor een bepaalde dag? Laat het ons weten, dan nemen we dat mee in onze planning

Meer info: Fiona Hoogmoed,tel: 06-50428820, mail: fiona@indehogehoed.nl, Whatsapp

Femmy Veeloo

Op de Instagram-pagina @art2create van Femmy zie je een  impressie van haar mooie werk.