KERAMIEK

Maak je eigen kandelaar voor de feestdagen

Nieuw bij In de Hoge Hoed:
keramiek workshop (in 2 dagdelen)

Zin om met je handen in de klei te zitten? Heerlijk boetseren en onder deskundige begeleiding een mooie kandelaar voor de feestdagen maken? Dat kan in de nieuwe workshop Keramiek bij In de Hoge Hoed.

 

 

Deze workshop wordt gegeven door kunstenares Femmy Veeloo en bestaat uit twee dagdelen. Op de eerste dag ga je boetseren. Uiteraard krijg je daarbij ondersteuning, tips en trics. Vervolgens bakken we jouw kandelaar, zodat je hem op de tweede workshopdag kan glazuren.

Je kan kiezen tussen de middag en de avondworkshop. Er doen maximaal 8 personen mee per workshop. Al het materiaal, zoals klei en glazuur en het bakken in de speciale oven, is in de prijs inbegrepen.

Elke workshop bestaat uit 2 dagdelen:

Workshop 1: Donderdag 8 én 15 december van 14.00 tot 16.00u

of

Workshop 2: Donderdag 8 én 15 december van 19.30 tot 21.20u

Locatie: atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, Koog aan de Zaan

Kosten: €75,- p.p. incl BTW, begeleiding, al het materiaal, het bakken in de oven (2x) en versnaperingen zijn inbegrepen. 

Reserveer hieronder jouw keramiekworkshop.

Kandelaar maken:

Femmy Veeloo

Op de Instagram-pagina @art2create van Femmy zie je een mooie impressie van haar werk.

Reserveer je keramiek workshop

Waarom een creatieVE KERAMIEK WORKSHOP bij In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor deze keramiekworkshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de workshops.