COCKTAIL SCHILDERWORKSHOP

Genieten en creatief ontspannen

Ontspannen en genieten

Wanneer je mee doet met deze Cocktail Schilderworkshop geniet je dubbel. Je proeft heerlijke cocktails, ter plekke verzorgd door Borrelmeisters, en je maakt een mooi kunstwerk. 

Voor en tijdens het schilderen bereidt Jules van Borrelmeisters prachtige cocktails, waarvan je lekker kan genieten en misschien ga je ze ook wel schilderen?!

Ik geef tips en trics voor het schilderen, zodat je ontspannen kan werken onder het genot van een drankje en zomerse muziek.

Na afloop bekijken en bespreken we elkaars werk. Uiteraard is er gelegenheid om nog even na te praten en natuurlijk neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.

Deze workshop is zeer geschikt om met een groepje vriendinnen te doen.

De kosten bedragen €60,- per persoon. Materialen en natuurlijk de cocktails zijn in de prijs inbegrepen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een alcoholvrije cocktail te nuttigen.

De workshop is op afspraak. Dus heb je een leuke gelegenheid, vrijgezellenfeest, verjaardag of vriendinnenuitje, neem dan contact met me op.

Let op: er geldt een minimum aantal deelnemers van 10

 

WAAROM MEEDOEN AAN de cocktail schilderWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Intuïtief Creatief workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

Deze workshop vindt plaats in atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk3, Koog aan de Zaan of op jouw locatie. De prijs van de Cocktail schilderworkshop is € 60- p.p. In deze prijs zijn alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. En natuurlijk ook de cocktails.

De workshop is een samenwerking van mij Jules Niessen van Borrelmeisters.

Ontspanning

Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de ontspanning en creativiteit ten goede!

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!