fbpx

Veelgestelde vragen

Kies hieronder het onderwerp van je vraag

Contact

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Alle informatie over de workshops lessen kan je op deze website vinden. Heb je na het doornemen van de website en deze FAQ nog vragen? Neem dan contact met mij op middels de contactpagina.

Workshops

Voor wie zijn de workshops geschikt?

De schilderworkshops zijn voor iedereen geschikt. Wel of geen schilderervaring, dat maakt niets uit. Schilderen brengt rust en ontspanning. Om deze reden kan iedereen mee doen aan de workshops. 

Is de prijs voor de workshop inclusief materiaal en versnaperingen?

Ja, de materialen (verf, kwasten, doek, papier en eventueel ander materiaal) én eten en drinken zijn hierbij inbegrepen. 

Locatie

Op welke locatie zit In de Hoge Hoed?

Alle workshops worden gegeven in het atelier In de Hoge Hoed. Dit is een fijne en lichte ruimte in de Bedrijvige Bij in Koog aan de Zaan. Het adres hiervan is Lagendijk 3 (A115) 1541 KA Koog aan de Zaan. 

Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Is de locatie goed bereikbaar?

Ja, de locatie is goed bereikbaar. Buiten dat er gratis parkeergelegenheid is, stopt bus 67 op drie minuten lopen vanaf atelier In de Hoge Hoed. Stap hiervoor uit bij de bushalte Verzetstraat, Koog aan de Zaan.

Reserveren

Ik wil de workshop aan iemand cadeau doen, of voor iemand anders reserveren, kan dat?

Dat is zeker mogelijk! Geef in de opmerkingen bij de reservering aan voor wie de reservering bedoeld is, dan zorgen wij ervoor dat het goed komt! 

Ik wil voor meerdere personen reserveren, kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Dit doe je door het aantal workshops dat je reserveert. Geef daarnaast duidelijk aan in de opmerking bij je bestelling voor wie de reservering is. 

Kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail naar info@indehogehoed.nl

Ik wil graag een workshop op maat voor mijn bedrijf, team of vriendengroep. Is dat mogelijk?

Dit is zeker mogelijk. Op basis van de wensen die jij aan mij doorgeeft, maak ik een workshop op maat. De workshop kan dan plaatsvinden in mijn atelier in Koog aan de Zaan of op een door jou gekozen locatie. 

Annuleren

Ik wil/moet mijn reservering annuleren, hoe doe ik dat?

Afmelden voor een geboekte workshop doe je door een e-mail te sturen naar info@indehogehoed.nl. Ben je verhinderd door ziekte of iets anders, is het soms mogelijk om een deel van het bedrag terug te krijgen bij tijdige afmelding. Hiervoor worden de volgende termijnen aangehouden:

  • 15 dagen of eerder voor de workshop: 100% teruggave
  • 14 – 7 dagen voor de workshop: 50% teruggave
  • 7 – 4 dagen voor de workshop: 25% teruggave
  • minder dan 4 dagen voor de workshop: 0% teruggave


Mocht je verhinderd zijn, mag je ook zelf voor vervanging zorgen. Je deelnamebevestiging is namelijk overdraagbaar. Laat dit echter wel van tevoren even weten!

Heb je geen vervanging gevonden, geef dit dan tijdig door en niet later dan 48 uur van tevoren door. Samen kunnen we dan naar en alternatief voor je zoeken en, net zo belangrijk, iemand anders blij maken met de vrijgekomen plek. 

Privacy

Hoe gaat In de Hoge Hoed om met mijn persoonlijke gegevens?

Ik sta garant voor jouw privacy. Ik gebruik de door jou opgegeven informatie zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres uitsluitend voor het verwerken van jouw reservering en voor het bijhouden van onze administratie en belastingaangiftes. 

De informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden van commerciële of niet-commerciële aard, die niet direct gerelateerd zijn aan In de Hoge Hoed, zonder dat daar vooraf toestemming voor is gevraagd. Voor meer informatie hierover, kan je verder lezen op onze privacy beleid pagina

Abonneer je op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste workshop- en schilderlesontwikkelingen. Ik stuur gemiddeld één keer per maand een nieuwsbrief. Ik gebruik je gegevens nergens anders voor en ik deel ze ook niet met anderen. Je kan je op elk moment afmelden.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Je ontvangt maandelijks mijn nieuwsbrief in je mailbox en als welkomstkadootje €5,- korting op je reservering van een schilderles of workshop