fbpx

Schilderen in Frankrijk

Beleef een heerlijk ontspannen en creatieve tijd tijdens deze schilderweek in Frankrijk

Eerstvolgende data:
Maandag 17 t/m zaterdag 22 juni 2024
Maandag 9 t/m zaterdag 14 september 2024

Tijdens de schilderweek bij La Maison Culier beleef je een heerlijk ontspannen en creatieve tijd. Schilderen brengt ontspanning in je brein en in je lijf. Geniet van de rust en pracht van de omgeving, terwijl je je creatief uit en de mooiste creaties maakt op het canvasdoek. Laat je net als Vincent van Gogh inspireren door de zonnebloemvelden die in bloei staan!

Wat gaan we doen tijdens deze schilderweek?

Iedere dag gaan we in een workshop aan de slag met een thema en maak je een mooi schilderij. We schilderen met acrylverf op canvasdoek. Thema’s kunnen bijvoorbeeld zijn: schilderen op muziek, creëren van perspectief of het mooi weergeven van lucht.  Uiteraard gaan we in deze week ook één of meerdere dagen op pad om op locatie in het veld de zonnebloemen te schilderen.

Fiona van atelier In de Hoge Hoed begeleidt je de gehele week met het schilderen met uitleg, tips en trics. Als kers op de taart geeft Jeroen een leuke en lekkere kookworkshop.

schildercoach Fiona Hoogmoed

Schildercoach Fiona Hoogmoed

Jeroen kook workshop

Kok Jeroen Gruijs

In de ochtend schilderen we gezamenlijk. In de middag is er een vrij programma, waarin je zelf kan schilderen of uitstapjes kan maken. Ook gaan we een ochtend naar één van de gezellige markten in de buurt, waar we boodschappen inslaan voor de kookworkshop, die Jeroen met jullie gaat doen.

Voor wie is deze week geschikt?

De schilderweek bij La Maison Culier is geschikt voor beginners én gevorderden. De thema’s zijn zo ingericht dat iedereen ermee aan het werk kan. Het doel is vooral om ontspannen creatief bezig te zijn.

Over de locatie

Je verblijft tijdens de schilderweek in de comfortabele B&B La Maison Culier van Janet en Jeroen. La Maison Culier is prachtig gelegen in de Lot, vlakbij Cahors en ligt aan de route naar Santiago de Compostella. De B&B wordt omgeven door velden vol zonnebloemen en schilderachtige dorpjes, zoals Lauzerte.

Adres: 73 Barnac, 46800 Lendou-en-Quercy, Frankrijk

Bekijk hier de B&B La Maison Culier

Jeroen en Janet

b&b maison culier

Data

 • Maandag 17 t/m zaterdag 22 juni 2024
 • Maandag 9 t/m zaterdag 14 september 2024

Prijzen

Per persoon: €1.850,- incl. BTW. Last minute aanbieding €1.450,-

Toeslag van €150,- incl. BTW voor een éénpersoonskamer.

Inbegrepen:

 1. 5 dagen schilderworkshop onder deskundige Nederlandstalige begeleiding
 2. 5 overnachtingen in B&B La Maison Culier
 3. Bezoek aan lokale markt
 4. Kookworkshop
 5. Gebruik van verf, kwasten, papier, canvasdoeken en al het overig materiaal*
 6. Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee

*We schilderen met acrylverf op canvasdoeken van 40 * 50 cm. Grotere doeken zijn met meerprijs te bestellen. Olieverf is vanwege praktische redenen niet op voorraad, maar je kunt dat wel zelf mee nemen

Niet inbegrepen:

 1. Reiskosten
 2. Drankjes zijn op nacalculatie

Vliegvelden Bergerac (100km) en Toulouse (120km) zijn goed te bereiken.

Vervoer

Je kunt met eigen auto komen of per trein of vliegtuig, in combinatie met een huurauto ter plaatse. Het dichtstbijzijnde treinstation is Cahors. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn de luchthaven van Toulouse (Blagnac) of de luchthaven van Bergerac (Dordogne Péridord). 

 

Voor het programma gebruiken deelnemers hun eigen (huur) auto.

Waarom doe je mee?

 1. Een week lang creativiteit in een prachtige omgeving
 2. Dagelijks inspirerende schilderworkshops, bezoek aan lokale markt, heerlijke kookworkshop
 3. Elke dag een geweldig smakelijk ontbijt, lunch en diner
 4. Volledig verzorgd in de luxe B&B La Maison Culier van Janet en Jeroen
 5. Nederlandstalige begeleiding

Aanmelden en vragen

Heb je vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op met Janet Gruijs – Eijben 06-40066731 of klik op onderstaande button om je gegevens in te vullen.

 

Algemene voorwaarden

Deelname aan de schilderweek is geheel voor eigen risico. De schilderweek gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Na de aanbetaling van 10% is de boeking definitief. Mocht je vakantie buiten ons toedoen niet doorgaan dan kunnen wij de aanbetaling helaas niet retourneren. Vanaf vier weken voorafgaand aan de schilderweek ben je het gehele bedrag aan ons verschuldigd. Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten.