ONTSPANNEN SCHILDEREN workshop

Vroeg op de dag Lekker Creatief!

Ontspannen schilderen workshop (Relax paint):
Voor de ochtendmensen

Vind je het heerlijk om in de ochtend creatief bezig te zijn? Of zoek je juist een stukje ontspanning?

Reserveer dan hieronder een Relax Paint schilderworkshop! Een plekje reserveren kan voor jezelf zijn, maar ook voor jou en je vriendinnen of vrienden, teamgenoten of collega’s.

In stilte of met rustgevende muziek onderzoek en ervaar je de creativiteit in jezelf. Je ben in een ontspannen omgeving bezig met een schilderij en kan even tot jezelf komen. De mooiste creaties komen uit jezelf en kunnen van ver komen. Dit ervaar je tijdens de stilte. Ik begeleid je daarbij. 

Tijdens deze twee uur durende ochtendworkshop verzorg ik een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarnaast is het materiaal inbegrepen. 

Het schilderij neem je uiteraard mee naar huis, zodat je te allen tijde jouw creatie kan bewonderen. 

De workshop wordt gegeven in mijn atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan en kost €35,- per persoon.

Kies hieronder jouw datum en reserveer nu jouw Ontspannen schilderen workshop!

Reserveren

Staat jouw datum er niet bij? Neem contact met mij op om tegen een kleine meerprijs een eigen datum vast te leggen.

WAAROM MEEDOEN AAN de ONTSPANNEN SCHILDEREN WORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Praktische informatie

De Ontspannen schilderen workshop wordt gegeven in mijn nieuwe In de Hoge Hoed atelier aan de Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan en duurt maar liefst 2 uur. Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken, er is namelijk voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De workshop duurt van 09:30 – 11:30u. De prijs van de Ontspannen schilderen workshop is € 35,- p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Tijdens de schilderworkshop zorgen wij de koffie, thee en iets lekkers. Oftewel: een ochtend waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Korte kennismaking
  • Opdracht
  • Schilderen
  • Nabespreking

Paint Party

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfs- of teamuitje? Dan is deze workshop ideaal…

Avondje Creatief workshop

Kom jij in de avond het meeste tot leven? Heb jij het idee dat je in de avond op je best bent?…

Cursus Acrylverf

Wil je meer leren over schilderen en de technieken die je kan gebruiken in combinatie met acrylverf?…

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Relax Paint workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!