MIXED MEDIA workshop

Een middag Lekker Creatief!

Mixed media workshop
(paint fun)
Voor een leuke, creatieve middag

Heb je zin om een leuke middagactiviteit te doen, alleen of met je vriendinnen, teamgenoten of collega’s? Kies dan voor de Paint Fun workshop! 

Tijdens de Paint Fun workshop, die in atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan wordt gegeven, beleef je een leuke, creatieve middag. De workshop duurt maar liefst 2,5 uur en wordt volledig verzorgd, inclusief materiaal en een drankje.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek tijdens een ontspannende en volledig verzorgde middag misschien wel verborgen talenten!

Je gaat aan de slag op een schilderdoek, papier of een ander voorwerp. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf en mixed media.

Tijdens de workshop verzorg ik een drankje, zoals koffie en thee, frisdrank, een biertje of een wijntje en al het materiaal is inbegrepen.

Reserveer nu hieronder jouw Paint Fun workshop voor €40,-! 

Paint Fun workshop In de Hoge Hoed

WAAROM MEEDOEN AAN de MIXED MEDIA SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Praktische informatie

Deze workshops geef ik in mijn nieuwe atelier In de Hoge Hoed aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.

De workshop duurt van 14:30 – 17:00. De prijs van de Mixed media workshop is € 40,- p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Na de schilderworkshop praten we nog even na. Het drankje (water, fris, koffie, thee, wijn of bier) en de versnaperingen die hierbij horen zijn ook bij dit bedrag inbegrepen. Oftewel: een middag waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Introductie
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht
  • Schilderen
  • Nabespreking

Paint Party

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfs- of teamuitje? Dan is deze workshop ideaal…

Avondje Creatief workshop

Kom jij in de avond het meeste tot leven? Heb jij het idee dat je in de avond op je best bent?…

Cursus Acrylverf

Wil je meer leren over schilderen en de technieken die je kan gebruiken in combinatie met acrylverf?…

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Fun workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!