Paint Party

Lekker Creatief! met elkaar

Boek een topuitje!

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfs- of teamuitje? Een activiteit voor een vrijgezellenfeest of gewoon een leuke dag met vrienden of vriendinnen?

Reserveer dan een schilderworkshop op maat en kom met elkaar schilderen onder het genot van een hapje en een drankje.

De workshop begint met een warming up. In deze warming up krijg je tips en tricks en daarna de schilderopdracht. Deze opdracht kan individueel uit te werken zijn of als groep. Dus dan creëer je samen een schilderij. De schilderworkshop wordt voor jullie in overleg op maat gemaakt.

Tijdens het schilderen geef ik je advies om tot een zo mooi mogelijk schilderij te komen. Uiteraard praten we na afloop nog even na en nemen jullie je werk na afloop mee naar huis.

Kies uit:

  • Abstract schilderij maken op papier (1,5 uur)
  • Abstract schilderij op papier én een schilderij naar keuze op doek (2,5 uur
  • Abstract schilderij op papier én een gezamenlijk schilderij maken (2,5 uur)

Je kan daarnaast kiezen uit de volgende extra opties:

De workshop kan plaatsvinden in mijn atelier in Koog aan de Zaan (max. 10 personen). Ook kan ik een locatie regelen in de Zaanstreek voor groepen tot ca. 25 personen. En ik kom natuurlijk graag naar jouw locatie.
 
Vul het formulier hieronder in voor een offerte of om te reserveren. Geef aan wanneer je al een voorkeursdatum hebt of andere specifieke wensen.

Vraag nu een offerte aan voor een Paint Party

Vul onderstaand formulier in. Ik reageer binnen 48 uur met een offerte.

1
2

Vragen?

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Bel dan met Fiona op nummer 06-50428820. Een Whatsapp sturen mag ook

WAAROM MEEDOEN AAN paint Party SCHILDERWORKSHOP BIJ ATELIER IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Party schilderworkshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De Paint Party workshop geef ik in mijn nieuwe atelier In de Hoge Hoed of op locatie. Het atelier bevindt zich aan de Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan. Over parkeren op hoef je je geen zorgen te maken, er is namelijk voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Op locatie kan overal zijn. Het is voor mij mogelijk om naar verschillende gelegenheden te komen, zoals restaurants, een strandtent of op het werk. 

De schilderworkshop wordt op maat samengesteld voor jullie. Zowel de duur als de prijs van de workshop is daarom in overleg.

Ik zorg voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de workshop genuttigd worden. Dat betekent een onbezorgd uitje voor iedereen!

Programma

Het programma van de Paint Party is iets anders dan andere programma’s, omdat deze op maat wordt samengesteld. Om toch een indruk te geven van wat het programma kan zijn, houd ik onderstaand schema aan.

  • Intro & Warming up
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht Schilderen I
  • Pauze
  • Opdracht Schilderen II
  • Nabespreking & borrel

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!