fbpx

PRIVÉ SCHILDERLES

Persoonlijke begeleiding

Jouw persoonlijke schildercoach

Wil je beginnen met schilderen, maar weet je niet hoe? Vind je schilderen in een groep te veel of te druk? Ik heb daar een oplossing voor. Je kan bij mij in alle rust komen schilderen en ik support je daarbij als jouw persoonlijke schildercoach. 

Ik ben een ervaren schilder met meer dan 10 jaar schilderervaring. Ik help jou stap voor stap in jouw eigen tempo met het maken van een mooi schilderij. Naast de techniek en het resultaat is het proces net zo belangrijk. Dus ik zorg er voor dat je heerlijk ontspannen kan werken. Je creëert hiermee ook een rustmoment voor jezelf. Zeer belangrijk in deze drukke tijd!

Tijdens deze sessie heb je mijn volledige aandacht en leer ik je van alles over bijvoorbeeld het mengen van kleuren en het gebruik van technieken. Alle materialen, zoals verf, kwasten, papier en canvas zijn aanwezig, daar heb je dus geen omkijken naar. 

Heb je interesse of wil je hier meer over weten? Bel of app mij op nummer 06-50428820 voor een kennismakingsgesprek. Je mag ook een mail sturen naar fiona@indehogehoed.nl 

Of reserveer jouw 1,5 uur schildercoaching hieronder. Kosten bedragen €95,- voor 1,5 uur. Dit is inclusief gebruik van alle materialen en een drankje. Tot gauw! Fiona


schildercoach Fiona

Waarom een 1-op-1 schildercoaching bij In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Neem snel contact op om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De 1-op-1 coaching geef ik in atelier In de Hoge Hoed. Dit nieuwe atelier bevindt zich aan de Lagendijk 3 in Koog aan de Zaan. Over parkeergelegenheid hoef je je geen zorgen te maken, er is namelijk voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

 

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!