CREAWALK

Begin het jaar sportief en creatief

Creawalk: Mindful aan de wandel en schilderen

 

Maak sportief, mentaal en creatief een goede start in het nieuwe jaar!

 

We nodigen je uit voor een speciaal event in januari: de CreaWalk. Tijdens een sportieve wandeling in de mooie Zaanse omgeving besteden we aandacht aan je innerlijke en creatieve geest. Je doet mindfulness-oefeningen en neemt de omgeving in je op, onder andere door het maken van schetsen.

We eindigen de wandeling in atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan om te genieten van een warme drankje en lekkernijen. Én je werkt je schetsen uit in een mooi schilderij.

 

Wandelcoach Ellen Stoevelaar @bureauoffline en schildercoach Fiona Hoogmoed @indehogehoed begeleiden je tijdens deze avontuurlijke en inspirerende dag.

Zondag 15 januari 2023 van 14.00 – 18.00u

of

Dinsdag 17 januari 2023 van 9.30 – 13.30u

Locatie: atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, Koog aan de Zaan

Kosten: €95,- p.p.

Begeleiding, al het materiaal en versnaperingen zijn inbegrepen. Reserveer hieronder jouw Creawalk.

Reserveer je Creawalk

Waarom een creatieVE SCHILDERWORKSHOP bij In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje bij een workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!