fbpx

Avondje creatief workshop

Maar liefst 3 uur lang lekker creatief

Kom jij in de avond het meeste tot leven? Heb jij het idee dat je in de avond op je best bent? Ben jij in de avond het meest creatief? 

Kom dan een avondje gezellig schilderen met acrylverf. Tijdens deze avond kan je je hoofd leeg maken en je uitleven op het doek. 

Je start met een warming up en je krijgt tips en tricks. Vervolgens krijg je een schilderopdracht, waarbij je aan de slag gaat met je eigen creatie. Niets is goed of fout, het gaat allemaal om jouw gevoel en jouw creativiteit.

Na afloop praat je na met de groep. Alle materialen en een drankje zijn inclusief.

De Avondje Creatief workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Kosten bedragen €44,95 per persoon

Kies hieronder een datum en reserveer nu deze superleuke workshop van 3 uur! 

Je mag me ook bellen of Whatsappen om te reserveren: 06-50428820

Tot snel! Fiona

schilderles

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven in mijn In de Hoge Hoed atelier aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.

De workshop duurt van 19:00 – 22:00. De prijs van de Avondje Creatief workshop is € 44,95 p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Na de schilderworkshop praten we nog even na. De borrel (wijn, bier, water en fris) die hierbij horen zijn ook bij dit bedrag inbegrepen. Oftewel: een avond waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Intro & Warming Up
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht Schilderen I
  • Pauze
  • Opdracht Schilderen II
  • Nabespreking & borrel

Reserveren is simpel:

1. Kies hieronder je dag en tijd en klik op Boek Nu

2. Geef aan voor hoeveel personen je wilt reserveren

3. Voeg eventueel nog een reservering toe of klik op bestelling afronden

4. Geef aan of je een bestaande of een nieuwe klant bent en log indien nodig in

5. Kies voor een losse workshop of voor een strippenkaart waarmee je deze workshop ook direct betaalt

6. Kies je betaalmethode (iDeal, credit card of contant) en rond je reservering af

 

VRAGEN OF TELEFONISCH RESERVEREN?

Heb je een vraag, wil je advies of wil je telefonisch reserveren? 

Stuur me even een berichtje via Whatsapp of bel me op nummer 06-50428820. 

Een mail sturen kan ook. Mail dan naar: fiona@indehogehoed.nl

 

Staat jouw datum er niet bij? Neem contact met mij op om tegen een kleine meerprijs een eigen datum vast te leggen.

Jan
Jan

Geweldig leuke workshop gehad. Goed uitgelegd en heel goed begeleid. Echt een aanrader!

Carla
Carla

Woensdag een super leuke workshop schilderen gehad van Fiona. Het was mijn eerste ervaring met schilderen en ondanks dat toch thuis gekomen met een leuk schilderij.

Nathalie
Nathalie

Superleuke workshop schilderen. Goede uitleg over kleurgebruik en technieken, zeker als je geen ervaring hebt. Door deel te nemen kan iedereen schilderen, zelfs ik!!

Sylvia
Sylvia

In een ongedwongen sfeer heerlijk leren schilderen. Zelfs voor iemand die dit nog nooit gedaan had...kwam er boven verwachting een mooi schilderij uit.

Marina
Marina

Zaandam

Aangenaam verrast met het resultaat. Fiona helpt je en laat je toch vrij. Hele leuke middag gehad.

Reviews

Wat zeggen de deelnemers

De workshops en lessen bij atelier In de Hoge Hoed worden zeer goed beoordeeld. De vakkundige en rustige begeleiding, prettige, ontspannen sfeer leuke creatieve opdrachten scoren hoog.

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Night workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

WAAROM MEEDOEN AAN de AVONDJE CREATIEF SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Sfeerimpressie

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de workshops, zodat je weet wat je kan verwachten.