fbpx

Cadeaubon

Geef een schilderles of een workshop cadeau

Verwen iemand met een ontspannende schilderles of workshop

Met een cadeaubon van In de Hoge Hoed geef je een creatieve ervaring. Laat hem of haar zijn creatieve talent ontdekken. De cadeaubonnen zijn bij mij in het atelier te koop of hier online. Je kan ze ook online verzilveren. Ze zijn te besteden aan een schilderles of workshop naar keuze en een jaar geldig na aankoop. Heb je er een vraag over? Bel of app me op 06-50428820. 

 

WAAROM MEEDOEN AAN EEN SCHILDERWORKSHOP BIJ ATELIER IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Fun workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Meer weten over de workshops?

Klik op de kwast om de andere workshops te bekijken.

Over mij

Wil je meer over mij en In de Hoge Hoed weten?

Contact

Klik op de telefoon om contact met ons op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!