fbpx

Een topuitje!

Organiseer een superleuk en verzorgd teamuitje voor je collega's

Ontdek wat de voordelen zijn van schilderen als bedrijfs- of teamuitje of als onderdeel van je studie-of heidag.

Dit zeggen mijn klanten

Fiona heeft ons een superleuke en leerzame workshop gegeven waarin alle ruimte was om met verschillende technieken en materialen aan de slag te gaan.

Marjory

Een superleuke workshop schilderen gehad van Fiona. Het was mijn eerste ervaring met schilderen en ondanks dat toch thuisgekomen met een leuk schilderij.

Carla

Fiona heeft aandacht, rust en deskundig advies en tips. Heel ontspannend: je hoeft (nog) niets te kunnen, gewoon lekker aan de creative slag en kwasten maar! Aanrader!

Jan

Wist je dat....

Naast dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 
 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wil. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. 

Supergoed idee dus van je om een creatief bedrijfsuitje te gaan doen met je team of je collega’s! Je doet op een ontspannen manier aan teambuilding, waarbij ik de workshop indien gewenst volledig kan integreren in het thema van jullie dag. Hoe leuk is het om elkaars portret te schilderen of samen een schilderij te maken. 

Je medewerkers krijgen er nieuwe mentale energie van, hebben een leuke dag, ontdekken wellicht nog een nieuw talent in zichzelf en gaan met een mooi aandenken naar huis.

Waarom schilderen als bedrijfsuitje?

Meer teamverband = meer omzet

Mijn naam is Fiona Hoogmoed. In de afgelopen jaren heb ik tientallen schilderlessen en -workshops gekregen, maar ook mogen geven. En telkens weer zie ik dat het mensen creativiteit, rust in het brein en een veel sterker teamverband oplevert bij mensen en teams. Dat is ook de reden dat ik dit nu in de vorm van een bedrijfsuitje heb gegoten. Het helpt bedrijven en organisaties namelijk om verbinding te creëren in het team. En meer verbinding in het team betekent een beter opererend team. En een beter opererend team betekent uiteindelijk meer omzet of een beter resultaat voor jouw organisatie en ook blijere klanten. En dat is precies wat ik in mijn brochure met je ga delen die je via onderstaande link kunt downloaden.

Volop voordelen

Voordelen voor je werknemers / collega’s

Ontspanning

Schilderen ontspant én traint je brein

Gezellig

Een gezellige bezigheid met een mooi resultaat

Ontdekken

Ze ontdekken hun eigen talent, terwijl ze teambuilden

Voordelen voor je organisatie

Teambuilding

Optimale teambuilding en ontspanning

Integratie

Totale integratie in jouw studie- of heidag mogelijk

Ontzorgen

Geheel verzorgde workshops met veel opties

0
jaar ervaring
0 +
tevreden klanten
0 %
ontspanning en plezier

Veelgestelde vragen over de workshops

Ieder bedrijf of organisatie die op zoek is naar een creatieve invulling van een bedrijfs-of teamuitje is dit interessant. Je biedt je medewerkers een superleuke activiteit, waarin ook nog eens aan teambuilding wordt gedaan.

Iedereen is creatief of heeft creativiteit in zich. Door dit in de workshops tot ontplooiing te laten komen, kan iedereen mee doen en is het voor alle deelnemers een fijne en ontspannende bezigheid.

De workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Ook als je nog nooit geschilderd hebt, zorg ik ervoor dat je met een schilderij naar huis gaat waar je trots op bent

In de Hoge Hoed creatieve schilderworkshops

Lagendijk 3 – Unit A115

1541 KA Koog aan de Zaan

www.indehogehoed.nl