CURSUS Schilderen met Acrylverf

Reserveer je Cursus

Klik hieronder op de cursus van je keuze voor meer informatie en boek jouw plekje!

WAAROM MEEDOEN AAN BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF BIJ IN DE HOGE HOED?

Praktische informatie

De Basiscursus Schilderen met acrylverf wordt gegeven in atelier In de Hoge Hoek aan de Lagendijk 3, 1541 KA Koog aan de Zaan.

Ik zorg voor de nodige drankjes die tijdens de cursus genuttigd worden. Daarnaast zorg ik voor alle materialen die tijdens de cursus gebruikt worden, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Jouw schilderij neem je na de les mee naar huis.

Aanmelden:

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2023 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Basiscursus schilderen met acrylverf bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop of cursus bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops en cursussen. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!