fbpx

De leukste Bob Ross workshop van Nederland

Officieel gecertificeerd door de Bob Ross foundation

 

In slechts één middag leer je schilderen als de legendarische Bob Ross, onder begeleiding van gecertificeerde leraren van de Bob Ross Foundation.

Niet alleen leer je de meesterlijke technieken van een meester, maar je wordt ook ondergedompeld in een omgeving vol inspiratie en creativiteit. Ontdek de kracht van kleur en compositie terwijl je je eigen landschap tot leven brengt op het doek.

Elk niveau

Of je nu een complete beginner bent of een ervaren schilder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze workshops bieden voor ieder wat wils. Het resultaat? Niet alleen ga je naar huis met een prachtig kunstwerk, maar je hebt ook een middag vol plezier, ontdekking en nieuwe vaardigheden achter de rug.

Wacht niet langer en reserveer nu je plekje! Laat jezelf verrassen en laat je creativiteit de vrije loop. We kijken ernaar uit om samen met jou te schilderen en je innerlijke Bob Ross te laten stralen!

"Het canvas is je beste vriend"

Met elke penseelstreek mengde hij kleuren tot leven, waarbij zijn palet een symfonie van mogelijkheden werd, altijd klaar om zijn creatieve visie tot uiting te brengen op het doek.

Voor Bob Ross was zijn kwast niet zomaar een gereedschap, maar een metgezel die hem hielp om zijn innerlijke wereld op het doek tot leven te brengen.

Kleuren waren voor hem meer dan alleen pigmenten op een palet. Ze waren de stemmen van de natuur, de adem van het landschap. Hij koesterde ze als kostbare juwelen, elke tint en schakering vertegenwoordigend.

Voor Bob was het doek een vriendelijke uitnodiging om zijn dromen en visies te delen, een blanco canvas vol belofte en mogelijkheden. Met elke aanraking gaf hij het leven en liet hij zijn innerlijke landschappen bloeien.

Bob Ross Mariette Fleur

Workshopdetails

Docent: Mariëtte Peters, voorheen eigenaar van Het Kwassie in Wormerveer, officieel gecertificeerd Bob Ross docent

Locatie: atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, unit A115, Koog aan de Zaan

De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers

€ 49,95- inclusief alle materialen en koffie/thee

Data:

  • Woensdag 2 oktober 2024
  • Woensdag 6 november 2024
  • Dinsdag 10 december 2024

Reserveren (klik op het pijltje naar rechts voor de volgende maand)

Wil je deze workshop doen met je collega's of vrienden?

Wij komen ook naar jouw locatie! Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en een offerte te maken.